Mijn stage bij in Buenos Aires!

Tuesday January 10, 2017
863

Na 5 maanden is het al weer tijd om gedag te zeggen tegen AMAUTA-Elebaires. Ik kwam in februari naar Buenos Aires en ik heb tot juli stage gelopen in Buenos Aires bij de Spaanse school AMAUTA Elebaires. Ik heb gedurende mijn stage veel communicatie en marketing gerelateerde taken uitgevoerd. Wil je weten wat precies, lees dan even verder!

Een van mijn taken, was: bloggen. Elke week schreef ik één blog over een persoonlijke ervaring die ik heb meegemaakt ik Buenos Aires. Dat kon gaan over “de 3 beste lunchplekjes dicht bij de school” of “De top 10 bars in Buenos Aires”. Daarnaast schreef ik elke week één nieuws artikel over recente gebeurtenissen in de stad Buenos Aires.
Ook organiseerde ik elke maandag en woensdag activiteiten voor de Spaanse studenten hier. We hebben vele verschillende activiteiten: van het bezoeken van het voetbal stadium in La Boca, tot het fietsen door de verschillende wijken van de Argentijnse hoofdstad. Het was heel leuk om het te organiseren en tijdens de activiteiten hebben we foto’s van de studenten gemaakt.

Daarnaast was ik ook de coördinator van de vrijwillligers in Buenos Aires en ik heb ervoor gezorgd dat de studenten die naar de school kwamen om Spaans te leren en vervolgens vrijwilligerswerk te gaan doen, tevreden waren.
Ik ging bijvoorbeeld met ze mee op hun eerste werkdag, naar het project waar ze geplaatst waren. Ik ging ook op bezoek bij gastgezinnen om te bekijken of ze geschikt waren om studenten te ontvangen.

 

A Jewel of a Town; Tigre

 

Mijn stage in Buenos Aires was een hele goede ervaring. Ik heb niet alleen heel veel dingen gedurende werkuren geleerd, maar ook heel veel buiten kantoortijd, onder andere over de Argentijnse cultuur, het land terwijl ik aan het reizen was en over de Spaanse taal.

Super bedankt voor deze ervaring AMAUTA-Elebaires!

Please give us your valuable comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*