Een juweeltje van een stad: Tigre!

Monday October 03, 2016
696

Als je op zoek bent naar een beetje rust buiten de drukke hoofdstad Buenos Aires met al die miljoenen mensen, dan is Tigre de perfecte plek om heen te gaan! Dit prachtige, kleine stadje ligt net buiten Buenos Aires, op ongeveer 40 minuten met de trein. Vorige week besloten de studenten van AMAUTA Elebaires Spanish School Buenos Aires om naar Tigre te gaan en de ontspannende sfeer te ontdekken buiten Buenos Aires. Tigre heeft een groot aanbod aan leuke restaurants, barretjes en cafés. Perfect wanneer je op zoek bent naar een goede maaltijd of een verfrissend drankje! We gingen naar een restaurant met een terras en we bestelden een goede wijn en hadden een “asado”. De studenten leren snel: wijn en asado zijn natuurlijk de tpypische Argentijnse keus.

 

Een juweeltje van een stad: Tigre!

 

Daarna gingen we op een boot door de Tigre Delta varen. De boot was perfect omdat het een open dakterras had waarop we konden zonnen en genieten van het prachtige uitzicht tegelijkertijd. Lekker op het open water zijn en de prachtige natuur te beschouwen was een toffe ervaring. Het was alsof we in een andere wereld waren – zo dicht bij het stadsleven van Buenos Aires – en we genoten er elke minuut van. Na de boottocht besloten we om ijs te kopen waarop we de perfecte gelateria vonden met ontzettend veel smaken. Iedereen koos 3 smaken ijs en we deelden ze allemaal met elkaar. Ik ontdekte één van mijn favorieten smaken: pistache. Een echte aanrader!

 

Een juweeltje van een stad: Tigre!

 

Aan het eind van de dag gingen we naar een parkje, we speelden spelletjes en we zagen de zon ondergaan. Voldaan en uitgerust namen we de trein terug naar Buenos Aires. Tigre was geweldig, maar het voelde wel als thuiskomen toen we uit de trein kwamen in Buenos Aires.

 

Een juweeltje van een stad: Tigre!

 

Tigre en Buenos Aires, we love you both!

Please give us your valuable comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*