Acht Gratis en Leuke Aktiviteiten in Buenos Aires

Friday March 18, 2016
936

In Buenos Aires, de stad waar de lichten nooit uitgaan, zul je je niet makkelijk vervelend! Maar natuurlijk heeft niet iedereen bakken met geld om uit te geven aan bezienswaardigheden, winkelen, restaurants en andere activiteiten. Gelukkig heeft Buenos Aires leuke activiteiten voor elk budget.
Hieronder vind je de leukste acht GRATIS activiteiten in Buenos Aires die geselecteerd zijn door onze eigen studenten Spaans in Buenos Aires

  1. Niet te missen: de beroemde Plaza de Mayo. Op dit grote plein vind je de historische aspecten van de stad. Op het oosterlijke gedeelte van dit plein vind je het overheids gebouw, genaamd La Casa Rosada waar de nationale overheid gevestigd is. Ontdek wat dit plein nog meer te bieden heeft!
  2. Een andere bezienswaardigheid die zeker niet mag worden overgeslagen is de beroemde begraafplaats in Recoleta, een van de belangrijkste begraafplaatsen van de wereld. Deze begraafplaats is zo ontzettend groot dat het net lijkt alsof je door een heel dorp loopt. De graven van Eva Perón, verschillende presidenten van Argentinie en Nobel Prijs winnaars kun je vinden op deze plek. Een extra reden om een bezoekje te brengen aan El Cementerio de Recoleta.
  3. Ben je in voor een rustige en relaxte dag, in een groene omgeving, dan is een bezoek aan Reserva Ecólogica zeker een goed idee. Het is de perfecte plek om te wandelen in frisse lucht, terwijl je geniet van de wel tweehonderd verschillende soorten dieren en vele vogels. De lagune, het woud en de natuur maakt deze plek extra bijzonder.
  4. 4. Je kunt ook voor een historische wandeling gaan. Start op Calle Defensa met Calle Chile in San Telmo. Uiteindelijk zul je eindigen in het moderne Puerto Madero. Voor de route kun je op internet een beschrijving vinden, geen gids nodig, super handig. www.turismo.buenosaires.gob.ar.

8 free activities in Buenos Aires for a low budget

  1. Waan je in de wereld van de Tango! Er zijn ontzettend veel plekken in Buenos Aires waar je gratis proeflessen Tango kunt nemen. Een voorbeeld hiervan is in het museum van Garlos Gardel. Complejo Tango biedt ook gratis proeflessen aan als je een show bezoekt. Op zaterdagen kun je lessen bijwonen bij Window of DGE Art.
  2. Op zaterdag, zondag en nationale feestdagen zijn er organisaties die gratis wandeltochten leiden. Verken de verschillende buurten van Buenos Aires ; de gidsen vertellen je over de geschiedenis van de buurt.
  3. Op woensdagen kun je veel musea gratis bezoeken. Denk aan Museum of the City, in Monteserrat, Museum of the Cinema, in San Telmo, MALBA, Museo Nacional de Bellas Artes in Recoleta, Museo of Latin America Art of Buenos Aires en National Fine Arts Museum in Recoleta.
  4. Relax! Als je op zoek bent naar innerlijke rust, lees verder! Er is een facebook pagina genaamd Yoga Gratis en Buenos Aires en hier worden gratis yoga klassen aangeboden op verschillende plekken, vaak in een park in Palermo.

8 free activities in Buenos Aires for a low budget

Ben je benieuwd of er meer gratis bezienswaardigheden zijn in Buenos Aires, zoek dan eens op internet of op verschillende Facebook paginas. Studenten van ons Spaans Taalinstituut AMAUTA Elebaires kunnen ook altijd informatie vragen bij onze help desk, of een kijkje nemen op het activiteiten prikbord in de gang. We hebben ook een Whatsapp groep!

Please give us your valuable comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Couldn't connect to server: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. (10060)