3 perfecte Lunch restaurants dichtbij de Spaanse school in Buenos Aires

Monday October 03, 2016
1,198

Als je Spaanselessen volgt bij AMAUTA-Elebaires in Argentinië, zal je studeren in het prachtige, architecturale gebouw “Palacio Barolo”, gelegen aan Avenida de Mayo, een hele lange en drukke straat met veel winkels, cafés en restaurants. Spaans leren kan heel intensief zijn en aan het eind van de lesles, om 1 uur, kan je je ook hongerig voelen. Wat kan je dan beter doen dan met z’n allen naar een leuke plek te gaan om lekker te lunchen? Hieronder vind je de drie beste plekken voor lunch in het centrum van Buenos Aires, allemaal dichtbij de Spaanse school.

 

3 perfecte Lunch restaurants dichtbij de Spaanse school in Buenos Aires

 

  • Als je van een buffet houdt…

El Chino “Todo Rico” – Avenida de Mayo 1354
De perfecte plek voor studenten die houden van gevarieerd eten; er is keuze genoeg. Als je graag gezond wilt weten, kan je je eigen salade maken. Als je van pasta met vlees houdt, kan je hier ook voor kiezen en als je meer op zoek bent naar een lichte hap, kies je voor fruit. Het perfecte aan Chino is dat het een buffet is, dus je kunt zelf kiezen uit je favoriete eten of maaltijd en je verschillende combinaties maken. Bonus punt: het is heel erg goedkoop!

 

El Chino “Todo Rico” – Avenida de Mayo 1354

 

  • Als je van pizza’s en empanadas houdt…

La Continental – Avenida de Mayo 1389
Dit is de perfecte plek als je zin hebt in een “vette” lunch. De pizza’s zijn heerlijk, mijn persoonlijke favoriet is jamon y queso (ham en kaas). Mijn favoriete empanada is die met vlees. Het is een populaire plek gedurende de lunchtijd daarom moet je er wel op tijd aankomen zodat je niet in een lange wachtrij hoeft te staan.

 

La Continental – Avenida de Mayo 1389

 

  • Als je van sandwiches houdt…

Sandwicheria San Jose – San Jose 20
Dit is de perfecte plek voor elke student die van goede sandwiches houdt. Ze hebben een groot aanbod aan sandwiches, van ham en kaas tot tonijn en salade. Daarnaast zijn de sandwiches goedkoop en krijg je er gratis saus bij. Het enige minpunt hier is dat je niet rustig kan zitten om het op te eten. Gelukkig is het prachtige plein Lorea net om de hoek zodat je het daar op kan eten terwijl je geniet van de zon(en je sandwich).

 

3 perfecte Lunch restaurants dichtbij de Spaanse school in Buenos Aires

 

Hopelijk zullen deze 3 plekken jouw hongerige buik stillen. Ik weet in ieder geval dat ze de mij erg blij maakten!

Please give us your valuable comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*